Υλικά:
– 1 κούπα γάλα αμυγδάλου ή όποιο άλλο γάλα έχουμε
– 25γρ χουρμάδες (1-2 ανάλογα το μέγεθος)
– 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας κακάο
– 1κγ φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυρο
– 1/4 εκχύλισμα βανίλιας προαιρετικά
– 1 κούπα γάλα αμυγδάλου ή όποιο άλλο γάλα έχουμε
– 25γρ χουρμάδες (1-2 ανάλογα το μέγεθος)
– 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας κακάο
– 1κγ φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυρο
– 1/4 εκχύλισμα βανίλιας προαιρετικά
Χτυπάμε στο μπλέντερ καλά όλα τα υλικά και στη συνέχεια ζεσταίνουμε το μείγμα σε ένα μπρίκι. Για να λιώσουν καλύτερα οι χουρμάδες μπορούμε να τους μουλιάσουμε για 5 λεπτά σε βραστό νερό πριν τους βάλουμε στο μπλέντερ.
Σας άρεσε η συνταγή μας; Θα θέλαμε να θαυμάσουμε τις μαγειρικές σας ικανότητες! Φωτογραφίστε το, ανεβάστε το ως Instagram Story με το tag @bymantis για να το δούμε κι εμείς.
Η συνταγή προτείνεται από τον διατροφολόγο Αθανάσιο Λιπαρίνη.